057 37 85 06
Home / Aanbod / Symbio voor volwassenen

Symbio voor volwassenen

Stress & Burn-Out

Stress & Burn-Out

Stress en burn-out kunnen je leven over nemen. We ondersteunen jou hoe je met oplopende stress omgaat. Bij elk herstel van Burn-Out bieden we de gepaste ondersteuning.

Lees meer
Medische voetverzorging

Medische voetverzorging

Bij Studio Symbio in Ieper bieden wij met passie en expertise medische voetverzorging aan als integraal onderdeel van onze multidisciplinaire benadering. Binnen onze groepspraktijk streven we ernaar om vermoeide, pijnlijke of verwaarloosde voeten te verlichten met gespecialiseerde medische pedicure en voetverzorging. Met aandacht voor detail en kennis van zaken richten wij ons op het verbeteren van de gezondheid van de voeten en het bevorderen van het algemene welzijn.

Lees meer
Angst en depressie

Angst en depressie

Misschien schaam je je voor wat je doormaakt of merk je dat veel mensen uit je omgeving een oordeel klaar staan hebben. Studio Symbio ondersteunt jou op vlak van angsten en depressie.

Lees meer
Omgaan met ouder worden

Omgaan met ouder worden

Het ouder worden of met pensioen gaan brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Ontdek hoe Studio Symbio hierin weet uit te reiken.

Lees meer
Rouw & verlies

Rouw & verlies

Iemand dierbaar verliezen is heftig en pijnlijk. Onze hulpverlening is er voor wie na het verlies de draad niet weet opnieuw op te pakken en nood heeft aan emotionele ondersteuning.

Lees meer
Scheiding of herstel

Scheiding of herstel

Het idee van scheiden of effectief scheiden is een heftig gebeuren. Of je er nu voor of er net middenin staat, het is pijnlijk voor de twee partijen. Studio Symbio biedt je de veiligheid en ondersteuning binnen jullie proces.

Lees meer
Oncologische voetverzorging

Oncologische voetverzorging

Kankerbehandeling is een onzekere en angstige tijd. Vanuit Studio Symbio bieden we gespecialiseerde voetverzorging aan voor wie te maken heeft met kanker.

Lees meer
Massages

Massages

Ons lichaam heeft vaak één en ander te verduren. Wanneer jouw lichaam en spieren om ontspanning schreeuwen reiken wij graag onze massages aan.

Lees meer
Psychotherapie

Psychotherapie

Vanuit Studio Symbio ondersteunen wij jou wanneer je te maken krijgt met bepaalde aandoeningen zoals ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, etc. We bieden een behandelingsproces aan door middel van gesprekstherapie.

Lees meer
Herstel in familie of thuissituatie

Herstel in familie of thuissituatie

Conflict in de familie of thuissituatie kan voor heel wat frustraties zorgen. De stress en onrust heeft vaak een impact op andere gezins- of familieleden. Wanneer je er zelf geen wijs aan uit geraakt, ondersteunt Studio Symbio jou in de juiste aanpak.

Lees meer
Reünie organiseren? Ontmoet je klasgroep!🎉💫

Reünie organiseren? Ontmoet je klasgroep!🎉💫

Ben je benieuwd hoe het gaat met je oude klasgenoten? Wil je herinneringen ophalen aan je schooltijd en bijpraten met vrienden van vroeger? Organiseer dan een reünie en herenig je klasgroep!

Lees meer

Workshops

Contactgroep - Herboren na mijn burn-out.

Welkom op onze contactgroep. We komen elke 3de donderdag van de maand samen om ervaringen te delen, elkaar te ondersteunen en te groeien na onze individuele uitdagingen met burn-out. Deelnemen aan deze contactgroep biedt ondersteuning in jouw proces. Het biedt je veerkracht en welzijn.

16 mei 2024 13 juni 2024 18 juli 2024 15 augustus (feestdag) wordt 22 augustus 2024 12 sept 17 okt 14 november 12 december


Workshop geprikkeld door prikkels

Ben je vaak overweldigd door de wereld om je heen? Voel je je snel overprikkeld of uitgeput? Dan ben je niet alleen. Voor veel volwassenen kunnen prikkels een uitdaging vormen in het dagelijks leven, of je nu hooggevoelig bent, hoogbegaafd, of worstelt met burn-out of bore-out.

8 juni 2024