057 37 85 06
Home / Aanbod / Symbio samen

Symbio samen

Conflicthantering

Conflicthantering

We komen uit een cultuur van conflictvermijding. Conflict is nu eenmaal eigen aan mens zijn. Maar hoe ga je hier nu gezond mee om? Laten we je helpen!

Lees meer
Scheiding of herstel

Scheiding of herstel

Het idee van scheiden of effectief scheiden is een heftig gebeuren. Of je er nu voor of er net middenin staat, het is pijnlijk voor de twee partijen. Studio Symbio biedt je de veiligheid en ondersteuning binnen jullie proces.

Lees meer
Seks- en relatieproblemen

Seks- en relatieproblemen

Hangt jullie (intieme) relatie aan een zijden draadje of geraken jullie er de laatste tijd niet aan uit samen? Studio Symbio ondersteunt jou en jullie als koppel op vlak van communicatie, vertrouwen en seksuele blokkades.

Lees meer
Herstel in familie of thuissituatie

Herstel in familie of thuissituatie

Conflict in de familie of thuissituatie kan voor heel wat frustraties zorgen. De stress en onrust heeft vaak een impact op andere gezins- of familieleden. Wanneer je er zelf geen wijs aan uit geraakt, ondersteunt Studio Symbio jou in de juiste aanpak.

Lees meer

Workshops

Workshop: Familiebanden - Op zoek naar herstel. 💁‍♂

Deze inschrijvingspagina is er voor de vraagstellers. Deze workshop biedt herstel en geruststelling voor wie ergernis of conflict ervaart binnen familiebanden.

15 december 2024 9 uur tot -11.30 uur