057 37 85 06
Home / Aanbod / Symbio voor ouders

Symbio voor ouders

Gezinsbegeleiding & opvoedingsondersteuning

Gezinsbegeleiding & opvoedingsondersteuning

Ontdek bij Studio Symbio de ondersteuning die je nodig hebt in het ouderschap. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, uitdagingen in het gedrag van je kinderen, of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt bij de opvoeding, ons ervaren team staat voor je klaar. We bieden oplossingen om een harmonieuze thuissfeer te creëren waarin iedereen tot bloei kan komen.

Lees meer
Pre-en postnatale ondersteuning

Pre-en postnatale ondersteuning

Een kindje verwelkomen gaat gepaard met allerlei twijfels en bezorgdheden. Wij bieden emotionele en lichamelijke ondersteuning aan voor wie spanning ervaart bij het prille ouderschap.

Lees meer
Omgaan met hooggevoeligheid

Omgaan met hooggevoeligheid

Mogelijks heb je het gevoel vaak overprikkeld te zijn. Wat maakt dat je sneller emotioneel van streek raakt bij overvloedig geluid of licht. Hoe je hier zelf mee weet om te gaan heeft een grote impact op jezelf als jouw omgeving. Laten we binnen Studio Symbio jou hier nauwgezet in begeleiden.

Lees meer
Conflicthantering

Conflicthantering

We komen uit een cultuur van conflictvermijding. Conflict is nu eenmaal eigen aan mens zijn. Maar hoe ga je hier nu gezond mee om? Laten we je helpen!

Lees meer
Rouw & verlies

Rouw & verlies

Iemand dierbaar verliezen is heftig en pijnlijk. Onze hulpverlening is er voor wie na het verlies de draad niet weet opnieuw op te pakken en nood heeft aan emotionele ondersteuning.

Lees meer
Baby- en zwangerschapsmassage

Baby- en zwangerschapsmassage

Zwanger of net bevallen? Ontdek de voordelen van baby- en zwangerschapsmassage. Onze massage is gericht op ontspanning, stressreductie en het versterken van de band met je kindje.

Lees meer
Ouder-Kind Yoga

Ouder-Kind Yoga

Ervaar samen met je kind tussen 4 en 10 jaar de magie van verbondenheid en ontspanning tijdens onze ouder-kind yoga workshop. Ontdek speelsheid, plezier en innerlijke rust, zonder prestatiedruk, en geniet van kostbare qualitytime samen.

Lees meer

Workshops

Zwangerschapsyoga: zachte beweging, verdiepende ademhaling en totale verbinding

De zachte en veilige yogahoudingen zijn speciaal ontworpen om de uitdagingen van de zwangerschap te ondersteunen. Je leert hoe je spanning loslaat, je flexibiliteit verbetert en je lichaam voorbereidt op de bevalling.

18 augustus 2024 9.30 uur tot 11 uur


Cursus: De weg van moeder natuur: Hypnobirthing voor wie een kalme geboorte wenst.

Leer samen met je partner technieken voor een kalme geboorte en omarm het natuurlijke proces van bevallen.

7/09/2024

14/09/2024

21/09/2024

28/09/2024

5/10/2024

Telkens van 9 tot 11

30 uur.