057 37 85 06
Home / Aanbod / Symbio voor ouders

Symbio voor ouders

Gezinsbegeleiding & opvoedingsondersteuning

Gezinsbegeleiding & opvoedingsondersteuning

Ontdek bij Studio Symbio de ondersteuning die je nodig hebt in het ouderschap. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, uitdagingen in het gedrag van je kinderen, of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt bij de opvoeding, ons ervaren team staat voor je klaar. We bieden oplossingen om een harmonieuze thuissfeer te creëren waarin iedereen tot bloei kan komen.

Lees meer
Pre-en postnatale ondersteuning

Pre-en postnatale ondersteuning

Een kindje verwelkomen gaat gepaard met allerlei twijfels en bezorgdheden. Wij bieden emotionele en lichamelijke ondersteuning aan voor wie spanning ervaart bij het prille ouderschap.

Lees meer
Medische voetverzorging

Medische voetverzorging

Bij Studio Symbio in Ieper bieden wij met passie en expertise medische voetverzorging aan als integraal onderdeel van onze multidisciplinaire benadering. Binnen onze groepspraktijk streven we ernaar om vermoeide, pijnlijke of verwaarloosde voeten te verlichten met gespecialiseerde medische pedicure en voetverzorging. Met aandacht voor detail en kennis van zaken richten wij ons op het verbeteren van de gezondheid van de voeten en het bevorderen van het algemene welzijn.

Lees meer
Conflicthantering

Conflicthantering

We komen uit een cultuur van conflictvermijding. Conflict is nu eenmaal eigen aan mens zijn. Maar hoe ga je hier nu gezond mee om? Laten we je helpen!

Lees meer
Rouw & verlies

Rouw & verlies

Iemand dierbaar verliezen is heftig en pijnlijk. Onze hulpverlening is er voor wie na het verlies de draad niet weet opnieuw op te pakken en nood heeft aan emotionele ondersteuning.

Lees meer
Massages

Massages

Ons lichaam heeft vaak één en ander te verduren. Wanneer jouw lichaam en spieren om ontspanning schreeuwen reiken wij graag onze massages aan.

Lees meer

Workshops

Cursus: De weg van moeder natuur: Hypnobirthing voor wie een kalme geboorte wenst.

Leer samen met je partner technieken voor een kalme geboorte en omarm het natuurlijke proces van bevallen.

4/05/2024

11/05/2024

18/05/2024

25/05/2024

1/06/2024

Telkens van 9.30 tot 12 uur.


Workshop geprikkeld door prikkels

Ben je vaak overweldigd door de wereld om je heen? Voel je je snel overprikkeld of uitgeput? Dan ben je niet alleen. Voor veel volwassenen kunnen prikkels een uitdaging vormen in het dagelijks leven, of je nu hooggevoelig bent, hoogbegaafd, of worstelt met burn-out of bore-out.

8 juni 2024