057 37 85 06
Home / Relaxatiemassage

Relaxatiemassage

Een massage verlicht spanning in lichaam en geest

Verlicht de spanning in je spieren en verminder je dagelijkse stress. Ontdek onze massages die focussen op de rug, benen, voeten, armen, handen en nek.

Plan jouw bezoek

Aanbod

Beenmassage

30 min. - €35: Een volledige beenmassage behandelt zowel de voor- als achterzijde van de benen, inclusief de voeten. Deze massage is ideaal voor pijnlijke benen, vooral voor mensen met een staand beroep.

Rug, nek en schoudermassage

30 min. - €35: Deze relaxatiemassage richt zich op de rug, nek en schouders, waarbij de nadruk ligt op het verlichten van spanning in deze gebieden.

Voorzijde lichaamsmassage

30 min. - €35:  Deze massage richt zich op de voorkant van jouw lichaam, waarbij de benen, buik, armen, handen en hoofd (met uitzondering van het gezicht) gemasseerd worden.

Ontspannende lichaamsmassage

60 min. - €65: Bij ontspannende lichaamsmassage wordt het lichaam manueel gemasseerd met focus op de rug, benen, voeten, armen, handen en nek.

Wat is een relaxatiemassage?

Tijdens de relaxatiemassage maken we de spieren volledig los en stimuleren we de bloedsomloop, waardoor de stofwisseling verbetert en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Je spieren ontvangen meer zuurstof , wat hun energie optimaliseert en leidt tot een zalig gevoel van ontspanning

Dit proces vermindert stress en herstelt de positieve energie in het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat massages met diepgaande ontspanning effectief gezondheidsklachten verminderen, zoals spierpijn, stress en slaapstoornissen.

We passen verschillende massage-technieken toe, waaronder effleurage (lange strijkbewegingen), petrissage (kneden, rollen en diep knijpen van de spieren) en frictie (het toepassen van druk met de handen of vingers op specifieke spiergebieden).

Om massages nog meer diepgang te geven kan je kiezen voor een extensiemassage. Met behulp van onderarmen, vuisten en ellebogen geniet je van deze zachte maar tevens ook krachtige massagetechniek.

Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen hoe stevig je de massage wil.

Onze werkwijze

Bij Studio Symbio ondersteunen we jou op een duurzame en verdiepende manier bij hun klachten. Daarom volgen we altijd deze werkwijze.


  • Start van de sessie: We stellen enkele persoonlijke vragen om zicht te krijgen op welke klachten je lichamelijk ervaart. Op deze manier kunnen we de massage beter op jouw wensen afstemmen.
  • Werkwijze: Onze behandelingstafel is elektrisch verwarmd. Ook de behandelkamer zetten wij op voldoende hoge temperatuur om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. We beschikken zelf over de nodige handdoeken en vinden het belangrijk jouw intimiteit hierin te respecteren. Er wordt steeds gewerkt met natuurlijke oliën. Er kunnen etherische oliën toegevoegd worden die een specifieke, heilzame werking hebben op uw lichaam.
  • Verloop: Tijdens de massage zelf wordt er niet gepraat. Op deze manier kunnen onze masseurs zich volledig toewijden aan de massage. 
  • Afsluit of opvolging: Na de sessie bekijk je voor jezelf of je iets wil teruggeven van jouw massagebeleving. Mocht je meer begeleiding nodig hebben op je pad bekijken we met welke lichaams- of gespreksgerichte behandeling je verder kan. Indien vragen of opmerkingen, dan horen we je graag.

Online afspraak plannen

Ontdek ons volledig aanbod

Symbio voor gezondheid

Ons team staat voor je klaar

Joke Vanden Brande

Joke Vanden Brande

Masseuse

Veelgestelde vragen

Voor een optimale ervaring adviseren we enkele belangrijke stappen te volgen. Drink voldoende water voor en na de behandeling om afvalstoffen te helpen verwijderen. Draag tijdens de sessie comfortabele kleding om volledig te kunnen ontspannen. Ook hechten we veel waarde aan persoonlijke hygiëne. Daarom raden we aan om voorafgaand aan jouw massagebehandeling te douchen en zorg te dragen voor jouw tandhygiëne. Wij willen benadrukken dat wij geen erotische massages aanbieden.

Onze massages zijn geen vervanging voor medische behandelingen door artsen, kinesisten of osteopaten. Als je medische hulp nodig hebt, raden we je aan om contact op te nemen met je behandelende arts, kinesist of osteopaat. Indien gewenst, kunnen we samenwerken met jouw medisch team om je de best mogelijke zorg te bieden.

Het is belangrijk om geen massage te boeken als je last hebt van koorts, ontstekingen, infecties of hart- en vaataandoeningen. Deze aandoeningen kunnen het risico op complicaties vergroten. We raden je aan om eerst medisch advies in te winnen voordat je een massage boekt, zodat je zeker weet dat het veilig is voor jouw gezondheid.