057 37 85 06
Home / Workshops / Zwangerschapsyoga: zachte beweging, verdiepende ademhaling en totale verbinding
Pre-en postnatale ondersteuning

Zwangerschapsyoga: zachte beweging, verdiepende ademhaling en totale verbinding

Veerle Bekaert

Veerle Bekaert

Onze zwangerschapsyoga is er voor elke zwangere mama die nood heeft er even tussenuit te zijn. Misschien voelt je lichaam wat stram aan of voel je net dat je bekken week. Er razen een heleboel hormonen door je lijf. Het gebeurt dat je eens geen blijf weet met jezelf.  

Nood aan een me-time momentje waarbij je volle concentratie hebt voor jouw lichaam en kindje

Zachte beweging en focus op ademhaling.

Deze zwangerschapsyoga begeleidt je doorheen yogahoudingen die speciaal de zwangerschap ondersteunen. Je leert er met je (drukke) gedachten om gaan en op die manier te ademen waardoor je lichaam spontaan in rust gaat. 

Zwangere mama's dragen we op onze wimpers

Het dagelijkse leven kent vaak zijn drukte. Ook je kindje is onderhevig aan de stress en ballast die je hebt te dragen. Wij dragen zwangere mama's op onze wimpers!  

 Aan yoga doen ondersteunt je niet alleen fysiek maar ook jouw emotioneel welbevinden. Je leert er je lichaam tot rust te brengen in een fase waar het net zo belangrijk is het rustig aan te kunnen doen. 

Of je nu ervaring hebt met yoga of dit is helemaal onbekend, deze zwangerschapsyoga is geschikt ongeacht je aantal weken zwangerschap, leeftijd, conditie of achtergrond.

Beleef je zwangerschap in groep

Het is bewezen dat groepsverbinding bijdraagt aan ons mentaal en lichamelijk welzijn. Nood om je eigen ervaringen met andere aanstaande moeders te delen?  We geloven dat het delen van vreugde, angsten en verwachtingen een krachtige bron van steun is tijdens de zwangerschap.  

 Onze yogadocente weet jou en de groep met zorg bij te staan in de klachten die worden ervaren.

Praktisch

Studio Symbio beschikt zelf over voldoende ruimte en yogamatjes. Je inschrijving is geldig na het versturen van onderstaand formulier.  

  • Datum: 18 augustus 2024 van 9.30 u tot 11 u  
  • Plaats: Studio Symbio - Tybaertstraat 16, Ieper 
  • Mee te nemen: handdoek en je enthousiaste zelf! 
  • Betaling: 15 euro 
Heb je vragen, bel of contacteer ons!

Onze yogadocente

Veerle Bekaert is met 5 kinderen ervaringsdeskundige in het proces van natuurlijke baring. Ze is reeds jarenlang vroedvrouw, doula en docent in thema's als EHBO bij baby's, borstvoedingsbegeleiding en zwangerschapsyoga. Ze is gespecialiseerd in Hypnobirthing en combineert medische kennis met emotionele ondersteuning en hypnose-technieken. Haar passie is ouders te ondersteunen in een kalme en gecontroleerde geboorte-ervaring, waarbij ze de kracht van hypnobirthing integreert in het traditionele zorgproces. Veerle is actief als vroedvrouw en doula in de regio Heuvelland, Ieper, Poperinge, Wervik, Menen, Roeselare en Kortrijk.

Schrijf je hier in

Er zijn nog 5 plaatsen vrij.

Ontdek ons volledig aanbod

Symbio voor ouders