057 37 85 06
Home / Massage voor kankerpatiënten

Massage voor kankerpatiënten

Een massage voor mensen met kanker zijn massages op maat en steeds aangepast aan de conditie van onze klanten. We houden steeds rekening met de fase van behandeling. De massages zijn aangepast om een diepe ontspanning te laten ervaren. 

De juist techniek

Na een uitgebreid intakegesprek worden zachte deugddoende technieken toegepast op jouw onderste ledematen. 

Voet- en onderbeenmassage kan een verschil maken binnen de pijnbeleving, het behoud van een goede doorbloeding en huidfunctie alsook jouw verwerkingsproces. 

Het helpt om zorgen en stress die de ziekte en de behandelingen met zich meebrengen eventjes aan de kant te schuiven.


Psychozone Aroma Reflexologie (PAR)

Bij deze massage wordt ook Psychozone Aroma Reflexologie (PAR) toegepast. Dit is een zachte repetitieve techniek die op de parasympaticus werkt. Deze techniek zorgt vrij snel voor diepe ontspanning. Het is een manier om trauma te verwerken, dat deel uitmaakt van het ziekteproces. Behandelingen kunnen op zichzelf ook zorgen voor trauma's.

De kracht van combinatie

De kracht van deze massage ontstaat door de combinatie van voet- en onderbeenmassage met aromatherapie en reflexologie. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid door het gebruik van essentiële oliën. Specifieke technieken op reflexzones en reflexbanen op de voeten hebben een positieve invloed op het mentale en emotionele welzijn.

De combinatie van deze technieken is een holistische benadering die diepe rust brengt mede dankzij het gebruik van etherische oliën. De heilzame werking op lichaam en geest gaat nog even verder door bij de klant omdat de essentiële oliën door het lichaam opgenomen worden.

Ontdek ons volledig aanbod

Symbio voor gezondheid

Ons team staat voor je klaar

Joke Vanden Brande

Joke Vanden Brande

Masseuse