057 37 85 06
Home / Workshops / Slow Sunday Morning – Pure Bliss
Stress & Burn-Out Yoga en meditatie

Slow Sunday Morning – Pure Bliss

Heidi Syx

Neem een moment voor jezelf, zachte yoga, meditatie, een reis naar innerlijke rust en diepe ontspanning. 

 

Zachte yoga

Zachte yoga, ook wel bekend als gentle yoga, is een milde vorm van yoga die zich richt op langzame, bewuste bewegingen, ademhaling en ontspanning. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en het biedt een laagdrempelige manier om te beginnen met yoga. 

De houdingen en bewegingen worden langzaam en gecontroleerd uitgevoerd, wat helpt om de spieren en gewrichten zachtjes te stretchen zonder overbelasting. 

Diepe, bewuste ademhaling is een essentieel onderdeel van zachte yoga. Dit helpt om spanning los te laten en de geest te kalmeren. 

Zachte yoga kan herstellende houdingen bevatten die bedoeld zijn om diepe ontspanning te bevorderen en het zenuwstelsel te kalmeren.

Eindigen met Savasana Bliss

Savasana bliss is een prachtige afsluiting van de yogasessie, het bezorgt je de ultieme kracht van ontspanning door de magie van Touch, een moment van diepe rust en gelukzaligheid. Ervaar volledige ontspanning door middel van aanraking, holistic pulsen, tractie, afstrijken, massage, geur (aromatherapie), muziek. Een tijd om volledig te ZIJN, zonder te DOEN. 

Praktisch

Studio Symbio beschikt zelf over voldoende ruimte en yogamatjes. Je inschrijving is geldig na het versturen van onderstaand formulier.  

  • Datum: 29 september 2024
  • Uur: 10.15 uur tot 11.30 uur
  • Plaats: Studio Symbio - Tybaertstraat 16, Ieper   
  • Mee te nemen: deken en je enthousiaste zelf!    
  • Betaling: 20 euro     

Heb je vragen, bel of contacteer ons!

Onze Yoga Docent

Heidi Syx woont in Ieper en biedt reeds 8 jaar Yoga aan volwassen, kinderen en ouder-kind. Ze wist zich als yogadocent te verdiepen en biedt op vandaag Anusara Yoga, Yin Yoga, Kinder Yoga, Yoga Savasane Bliss en Yoga Nidra.  

Heidi volgt een opleiding tot Cranio Sacraal therapeut en gezondheidscoach, wat haar een brede en holistische benadering van welzijn en gezondheid geeft. Hierdoor kan ze haar cursisten niet alleen op fysiek en mentaal vlak begeleiden, maar ook diepere therapeutische ondersteuning bieden, wat haar uniek maakt in haar vakgebied.  

Heidi werkt daarnaast halftijds als commercieel medewerker voor een familiebedrijf en is trotse mama van 2 jonge twintigers.

Schrijf je hier in

Er zijn nog 6 plaatsen vrij.

Ontdek ons volledig aanbod

Symbio voor volwassenen Symbio voor loopbaan Symbio voor bedrijven